NABILA AF KATAKAN SAJA DOWNLOAD FREE

Nikmat peluang kedua Nabila Razali Kosmo. Anugerah Bintang Popular Berita Harian Diambil daripada ” https: Hikayat Cinta Si Pematah Hati. Menurut beliau dalam temuramah:

nabila af katakan saja

Uploader: Shakashakar
Date Added: 16 September 2010
File Size: 24.98 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 68516
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Nabila Razali

Laman ini kali terakhir disunting pada Hikayat Cinta Si Pematah Hati. Menurut beliau dalam temuramah: Dicapai 14 April Dicapai 4 April A singer who cares for the environment”.

nabila af katakan saja

Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Ruang nama Rencana Perbincangan. Rise of the Legend yang bertajuk “Cahaya Juara”.

Katakan Saja – Nabila | Song Info | AllMusic

Rencana yang mempunyai hCard Nama pengguna Twitter tiada di Wikidata. Beliau memegang watak sebagai Fara. Pada NovemberNabila telah mengeluarkan single terbaru berjudul ” Pematah Hati ” [7] dan menjadi kejayaan komersial. Dalam bahasa lain Tagalog Sunting pautan. Di universiti, saya dan rakan-rakan pernah menjadi pemuzik jalanan”.

nabila af katakan saja

Pada JanuariNabila melancarkan single terbarunya, “Vroom Vroom” dengan muzik videonya menampilkan pelakon Fendy Bakry. Dicapai 18 December Rise of the Legend. Lihat Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Anugerah Bintang Popular Berita Harian Dicapai pada 17 Mei Dicapai 18 Disember Akademi Fantasia Musim Akademi Fantasia Musim 10 AF Nabila Razali — singer, actress, architect Star2.

  ANKHON SE TU DOOR HAI DHARKANO K PAS HAI MP3 DOWNLOAD FREE

Pada 24 JunNabila dhantar ke Pusat Perubatan Tawakal akibat keracunan makanan setelah mengadu sakit perut dan lemah selama dua hari, beliau berada dalam keadaan stabil.

Yutu | Pematah Hati – Nabila Razali (Karaoke Version) » Yutu

Diambil daripada ” https: Dicapai pada 26 April Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Dicapai pada 20 Mei Dicapai pada 13 Jun Dicapai pada 12 Jun Dicapai pada 1 Jun Dicapai 25 Jun Nur Nabila binti Mohd Razali lahir 13 November [1] merupakan seorang penyanyi dan pelakon wanita Malaysia. Dicapai 7 September Nabila mula bergiat dalam bidang seni apabila beliau menyertai Akademi Fantasia Musim 10 pada