DOWNLOAD RONNIE FLEX SOLDAATJE

Italic or bold markup not allowed in: In , he got his first hit in the Netherlands with his song “Soldaatje”, which he made with fellow rapper Mr. By using this site, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy. Sukkel Voor De Liefde. Nouveau Riche — TopNotch — Trifecta —. Ik ben Young Polak, en ik ben op een missie Chopper in elkaar paup paup, bezwete vissie sneuvel in een bunker of pepillas op een huisfeest Slapen slaan we over omdat Jochie toch geen thuis heeft ik snetter met wat lekkers, zonnebrilletje bij me, dit is Afghanistan, ja we blijven strijden Hiroshima, liter biera, en ik ga af voor wodka gedraag me als een kurwa, want me fockert ik ben snolska Don dat is me papa, amoredo is me zoon, op elke familie reunie gaan we lekker dood sneuvie op de dak, sniper tantes in een rokje, en Ziero met der medicijn ze noemen hem de dokter Ik heb een granaat in me hand ik gooi hem richting jou kant meisje sta in jou dranstan oh baby ik sneuvel veels te hard, kom op, duhh ik ben geen dokter, geen politie, en ik werk niet bij justitie want ik ben een soldaatje!

ronnie flex soldaatje

Uploader: Dakazahn
Date Added: 9 November 2012
File Size: 64.79 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 85633
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Move Up Lost Gravity. Vlammen Totally Summer Anthem.

By using this site, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy. From Wikipedia, the free encyclopedia. Plasschaert has been in a relationship with Famke Louise since mid Italic or bold markup not allowed in: Boaz Van De Beatz Feat.

  DOWNLOAD DWYCK INSTRUMENTAL

Buren Van De Brandweer. Sukkel Voor De Liefde. Lyrics powered by www.

Mr. Polska – Soldaatje Ft. Ronnie Flex by Nouveau Riche Music | Free Listening on SoundCloud

Ik ben Young Polak, en ik ben op een missie Flez in elkaar paup paup, bezwete vissie sneuvel in een bunker of pepillas op een huisfeest Slapen slaan we over omdat Jochie toch geen thuis heeft ik snetter met wat lekkers, zonnebrilletje bij me, dit is Afghanistan, ja we blijven strijden Hiroshima, liter biera, en ik ga af voor wodka gedraag me gonnie een kurwa, want me fockert ik ben snolska Don dat is me papa, amoredo is me zoon, op elke familie reunie gaan we lekker dood sneuvie op de dak, sniper tantes in een rokje, en Ziero met der medicijn ze noemen hem de dokter Ik heb een granaat in me hand ik gooi hem richting jou kant meisje sta in jou dranstan oh baby ik sneuvel veels te soodaatje, kom op, duhh ik ben geen dokter, geen politie, en ik werk niet bij justitie want ik ben een soldaatje!

Nouveau Riche — TopNotch — Trifecta —.

ronnie flex soldaatje

Plasschaert started making music at a young age. They announced their relationship in their Christmas song “Alleen door jou”. On 20 MarchPlasschaert released his first solo single, “Tankstation”, which reached the th place in the Dutch Ronnie Top This page was last edited on 28 Septemberat Views Read Edit View history.

  STRAIGHT FORWARD BY BOJO MUJO DOWNLOAD

ronnie flex soldaatje

In other projects Wikimedia Commons. Retrieved from ” https: Solsaatje OctoberPlasschaert launched his own clothing line in collaboration with clothing company CoolCat.

Soldaatje – Mr. Polska Feat. Ronnie Flex | Shazam

Show More Show Less. Inhe got his first hit in the Netherlands with his song “Soldaatje”, which he made with fellow rapper Mr. Wij Falen Soms Mooie Dingen. Algemeen Dagblad in Dutch.

Ronnie Flex

Retrieved 22 March Ronell Langston Plasschaert born 16 April[1] known professionally as Ronnie Flexis a Dutch hip hop performer slldaatje rapper.

He released his debut album De nacht is nog jong, net als wij voor altijd on 14 November Vinger Op De Klitter Mr. Plasschaert took part on the 16th season of the television series Expeditie Robinson in September RTL Boulevard in Dutch. Ik heb een granaat in mijn hand ik gooi hem richting jou kant meisje sta in jou drankstand oh baby, ik sneuvel veels te hard, kom op, yeah ik ben geen dokter, geen politie, en ik werk niet bij justitie want ik ben een soldaatje!

CS1 Dutch-language sources nl CS1 errors: